GBM
Puntela  dhe skeleri ndërtimi

Prej 60 vitesh prodhojmë puntela dhe skeleri për ndërtim.
Ndihmojmë ndërrmarrjet e ndërtimit  të gjithë botës për të realizuar projektet e tyre.
Dhe kemi zgjidhjen perfekte dhe për ndërrmarrjen tënde.

KËRKO NJË PREVENTIV ONLINE

Prodhimi ynë

Puntela

Puntela për ndërtim

Puntelat janë pikënisja e çdo ndërtimi me më shumë kate. Ndahen përgjithësisht në: puntela të lehtë, DIN EN 1065, me mekanizëm tërhiq- shty, puntela me forcë, në alumin dhe kulla skelerie.

Zbulo gjithë puntelat GBM

Skeleri për kantier ndërtimi GBM

Skeleri

Skeleritë GBM janë përdorur prej vitesh në të gjithë botën për punët e ndërtimit dhe mirëmbajtjes. Gama jonë e skelerive përmban: skeleri fikse ( me bokulla) , skeleri fikse (perni), skeleri me tub – e shtuar.

Zbulo të gjitha skeleritë GBM

Të domosdoshme në kantier

Trarë dhe panele të verdha  për platforma për ndërtim

Trarë dhe panele për kantier

Trarë dhe panele për platforma të verdha për ndërtim.Të disponueshme në masa të ndryshme, janë më rezistentet aktualisht në treg.

Zbulo gjithë trarët dhe panelet

Aksesorët për skeleri dhe puntela

Aksesorët për skeleri dhe puntela

Mbi 120 aksesorë për puntela dhe skeleri: perni, me unaza, me shtim, trekëmbësh, bazamak, kontenier për transportin...


Zbulo të gjithë aksesorët


News

Bonus facciate: ponteggi e materiali utilizzati per le ristrutturazioni rientrano nell'agevolazione al 90%

Bonus facciate: ponteggi e materiali utilizzati per le ristrutturazioni rientrano nell'agevolazione al 90%

[ITALIAN ONLY] Facciamo chiarezza sul bonus facciate: cos’è, chi può usufruirne e quali spese possono rientrare nelle detrazioni ad esso relative.
GBM on Il Sole 24 ORE

GBM on Il Sole 24 ORE

GBM mentioned in the special: "Rassegna Batimat" by Il Sole 24 ORE, the most important Italian economic-financial newspaper.

Props required to sustain a slab: guidelines on how to establish distances, classes and quantities.

Props required to sustain a slab: guidelines on how to establish distances, classes and quantities.

At what distance should the props for sustaining a slab be positioned? Which is the appropriate class? How many props do I need for an appropriate work? These are not trivia questions. Here is a guideline to help you get the right answers.
GBM leads the group also on track!

GBM leads the group also on track!

GBM congratulates its sponsored BMW driver, Toby Bradwolff, for the splendid double win achieved in the Dutch Supersport championship at the Zandvoort circuit.
COATING AND GALVANISING: INDUSTRIAL ECOLOGICAL PROCESSES? IN GBM, YES

COATING AND GALVANISING: INDUSTRIAL ECOLOGICAL PROCESSES? IN GBM, YES

Thanks to technological development, some metal processing associated to heavy industry are becoming more and more eco-friendly. Surprised? Here’s the reason why.

News

Kontakte: info, çmime dhe preventiv.

Dëshiron më shumë information mbi produktet GBM? Na pyet për gjithçka!


  Aprovoj trajtimin e të dhënave personale.Dëshiron të na kontaktosh në mënyrë tjetër?
Asnjë problem, ja të dhënat tona:


Contact GBM

Whatsapp
+39 331 188 0953