Puntela dhe skeleri GBM:
preventivi dhe çmimet

Dëshiron të njohësh menjëherë çmimet e produkteve GBM?
Kërko në pak sekonda një preventiv falas.

Preventiv i drejtuar

Je një ndërrmarrje ndërtimi? Një shitës materialesh ndërtimi?
Përgjigju disa pyetjeve të thjeshta për të kërkuar një preventiv në pak sekonda.
Ose – nëse e dëshiron – na kontakto personalisht për të na treguar më mirë nevojat e tua. (sales@gbmitaly.com - +39 030 9067005)

Produkti: Masa/ Varianti
(Përafërsisht):
Sasia e kërkuar
(Përafërsisht):
Puntela Italia Puntela të lehtë "Italia"
Ekonomik dhe të gjithanshëm puntela prej çeliku.
Të lyer me zhytje në ngjyrë të kuqe.
Puntela DIN EN 1065 Puntela DIN EN 1065
Puntela me kapacitet të lartë DIN EN 1065.
Puntela me kapacitet të lartë. Të disponueshme me zgjatim nga 173 në 550 cm.
Puntela me forcë Puntela me forcë
Puntela me forcë.
Puntela të realizuara me forcë. E salduar për të mbajtur trarin. Nga 1.8 në 5.4 metra.
Puntela në alumin Puntela në alumin
Më të lehtë. Harrijnë lartësi më të mëdha dhe mbajnë më tepër.
Të disponueshme me zgjatim nga 1,45 në 6,25 metra.
Kulla skelerie Kulla skelerie
Propping tower (Kulla skelerie). Kulla puntela. Mban rreth 55kn.
1 x 1 m Strukturë modulare.
Skeleri fikse Skeleri fikse
Skeleria me ndërtimin më të thjeshtë.
E lehtë për tu montuar, dhe çmontuar.
Trarë për solar Trarë për solar
Me dru bredhi të trajtuar.
Me boje kundër ujit.
Panele për platforma Panele për platforma
Rezistente dhe të veshura me rrëshirë melamine
Të përshtatshme për çdo kantier ndërtimi.


  Aprovoj trajtimin e të dhënave personale (*).Dëshiron të na kontaktosh në mënyrë tjetër? Asnjë problem, ja të dhënat tona:

Whatsapp
+39 331 188 0953News

GBM Announcement - 10th March 2020

GBM Announcement - 10th March 2020

Announcement to all customers of G.B.M. Building Equipments
GBM on Il Sole 24 ORE

GBM on Il Sole 24 ORE

GBM mentioned in the special: "Rassegna Batimat" by Il Sole 24 ORE, the most important Italian economic-financial newspaper.
Props required to sustain a slab: guidelines on how to establish distances, classes and quantities.

Props required to sustain a slab: guidelines on how to establish distances, classes and quantities.

At what distance should the props for sustaining a slab be positioned? Which is the appropriate class? How many props do I need for an appropriate work? These are not trivia questions. Here is a guideline to help you get the right answers.

GBM leads the group also on track!

GBM leads the group also on track!

GBM congratulates its sponsored BMW driver, Toby Bradwolff, for the splendid double win achieved in the Dutch Supersport championship at the Zandvoort circuit.
COATING AND GALVANISING: INDUSTRIAL ECOLOGICAL PROCESSES? IN GBM, YES

COATING AND GALVANISING: INDUSTRIAL ECOLOGICAL PROCESSES? IN GBM, YES

Thanks to technological development, some metal processing associated to heavy industry are becoming more and more eco-friendly. Surprised? Here’s the reason why.
B, D, E Class props: what is the difference among them?

B, D, E Class props: what is the difference among them?

They all comply with the UNI EN 1065 European standard, they are able to guarantee high capacities. So what are the factors that help you choosing which prop to use?

Kontakte: info, çmime dhe preventiv.

Dëshiron më shumë information mbi produktet GBM? Na pyet për gjithçka!


  Aprovoj trajtimin e të dhënave personale.Dëshiron të na kontaktosh në mënyrë tjetër? Asnjë problem, ja të dhënat tona:

Whatsapp
+39 331 188 0953