World of Concrete - January 22-25 2019

GBM will be at Las Vegas "World of Concrete".
Come and join us! Las Vegas - STAND C6725

KËRKO NJË PREVENTIV ONLINE

GBM at World of Concrete 2019 - January 22 - 25 2019

GBM Building Equipments will be at "World of Concrete" from 22 to 25 January 2019 at the Las Vegas Convention Center (Las Vegas, Nevada, USA).

Come and join us at the stand n° C6725

The exhibition will take place from 22 to 25 January 2019 - 08:00 - 17:00.

For further information about the exhibition please visit https://www.worldofconcrete.com/en/attendee.html.

World of Concrete

Ultimo aggiornamento:

News

Multidirectional scaffolding GBM certified EN 17067:2013

Multidirectional scaffolding GBM certified EN 17067:2013

The ideal solution for the design and construc- tion of complex scaffolding
Guide to the various types of cranes used on construction sites

Guide to the various types of cranes used on construction sites

In every construction site requiring working at height or having to move construction materials that would otherwise be immoveable, three types of cranes are most commonly used: the tower crane, self-erecting tower cranes and telescopic cranes.

News

Kontakte: info, çmime dhe preventiv.

Dëshiron më shumë information mbi produktet GBM? Na pyet për gjithçka!


  Aprovoj trajtimin e të dhënave personale.Dëshiron të na kontaktosh në mënyrë tjetër?
Asnjë problem, ja të dhënat tona:


Contact GBM

Whatsapp
+39 331 188 0953