Canadian Concrete Expo - 6 - 7 February 2019

GBM will be at Canadian Concrete Expo
Come and join us! Toronto - STAND 745 - Hall 2.

KËRKO NJË PREVENTIV ONLINE

GBM at Canadian Concrete Expo 2019 - 6 - 7 February 2019

GBM Building Equipments will be at "Canadian Concrete Expo" from 6 to 7 February 2019 at "The International Centre" (Toronto, Canada).

Come and join us at the stand n° 745 - Hall 2

The exhibition will take place from 6 to 7 February 2019 -09:00 - 17:00.

For further information about the exhibition please visit https://canadianconcreteexpo.com/.

World of Concrete

Ultimo aggiornamento:

News

CONEXPO 2023 - 14-18 MARCH 2023

CONEXPO 2023 - 14-18 MARCH 2023

Conexpo 2023 comes back to Las Vegas - Las Vegas Convention Center, 14-18 March 2023
BAUMA 2022 - 24-30 OCTOBER 2022

BAUMA 2022 - 24-30 OCTOBER 2022

GBM will be at "BAUMA 2022" in Munich - from 24 to 30 October 2022. Come and join us at the 150 stand - Hall B3. We are waiting for you!
Batimat 2022 - 3-6 OCTOBER 2022

Batimat 2022 - 3-6 OCTOBER 2022

Batimat 2022 comes back to Paris - Expo Porte de Versailles, 3-6 October 2022

News

Kontakte: info, çmime dhe preventiv.

Dëshiron më shumë information mbi produktet GBM? Na pyet për gjithçka!
Dëshiron të na kontaktosh në mënyrë tjetër?
Asnjë problem, ja të dhënat tona:


Contact GBM

Whatsapp
+39 331 188 0953