The Big 5 - Dubai - 26 - 29 November 2018

GBM will be at "The Big 5 - International Building And Construction Show"
Come and join us! Dubai - STAND Z2 D169

KËRKO NJË PREVENTIV ONLINE

GBM at "The Big 5" | 26 - 29 November 2018 | Dubai

GBM Building Equipments will be at "The Big 5 - International Building And Construction Show" from 26 to 29 November 2018 at the Dubai World Trade Centre (United Arab Emirates).

Come and join us at the "Construction Tools & Building Materials" stand n. Z2 D169

The exhibition will take place from 26 to 29 November 2018 - 11:00 - 19:00.

For further information about the exhibition please visit www.thebig5.ae.

Thebig5

Last update:

News

Multidirectional scaffolding GBM certified EN 17067:2013

Multidirectional scaffolding GBM certified EN 17067:2013

The ideal solution for the design and construc- tion of complex scaffolding
Guide to the various types of cranes used on construction sites

Guide to the various types of cranes used on construction sites

In every construction site requiring working at height or having to move construction materials that would otherwise be immoveable, three types of cranes are most commonly used: the tower crane, self-erecting tower cranes and telescopic cranes.

News

Kontakte: info, çmime dhe preventiv.

Dëshiron më shumë information mbi produktet GBM? Na pyet për gjithçka!


  Aprovoj trajtimin e të dhënave personale.Dëshiron të na kontaktosh në mënyrë tjetër?
Asnjë problem, ja të dhënat tona:


Contact GBM

Whatsapp
+39 331 188 0953