Tektonica 2019

GBM will be at Tektonica 2019 - Feira Internacional De Construção e Obras Públicas.
Come and join us in Lisbon at Booth 2 - Stand 2D53

KËRKO NJË PREVENTIV ONLINE

In this page:

GBM at Tektonica 2019

GBM will be at Tektonica 2019 - Feira Internacional De Construção e Obras Públicas in Lisbon (Portugal).

Come and join us in Lisbon Fair at Booth 2 - Stand 2D53 from May 8 to May 11 2019.

Tektonica 2018 is the twenty-first edition of the leading construction and building fair in Portugal.

For more information on the exhibition visit www.tektonica.fil.pt.

Last Update:

News

Multidirectional scaffolding GBM certified EN 17067:2013

Multidirectional scaffolding GBM certified EN 17067:2013

The ideal solution for the design and construc- tion of complex scaffolding
Guide to the various types of cranes used on construction sites

Guide to the various types of cranes used on construction sites

In every construction site requiring working at height or having to move construction materials that would otherwise be immoveable, three types of cranes are most commonly used: the tower crane, self-erecting tower cranes and telescopic cranes.

News

Kontakte: info, çmime dhe preventiv.

Dëshiron më shumë information mbi produktet GBM? Na pyet për gjithçka!


  Aprovoj trajtimin e të dhënave personale.Dëshiron të na kontaktosh në mënyrë tjetër?
Asnjë problem, ja të dhënat tona:


Contact GBM

Whatsapp
+39 331 188 0953